چرا ۹۹ درصد نرم افزارهای تولید بیت کوین قلابی هستند؟؟
اصولا کلمه “تولید” بیت کوین، با کلمه “استخراج” بیت کوین، خیلی تفاوت داره… و همین تفاوت هست که معیار فیک یا راست بودن نرم افزارو مشخص میکنه…
صدها نرم افزار و هکر در یوتیوب و… وجود دارند که افراد ساده لوح را ترغیب میکنن که نرم افزارمون را بخرید که براتون بیت کوین تولید میکنه. اتفاقا یک ویدئوی خیلی ساده ی دست کاری شده هم از نحوه کار، آپلود میکنند و میگذارن داخل سایت… اما چرا قلابیه؟؟؟
باید بدونید نحوه کار این نرم افزار ها خیلی ساده است. تولید بیت کوین توسط این نرم افزارها یه الگوریتم ساده داره… بله.. نرم افزار بیت کوین تولید میکنه، اما برای خودش!!! هیچ بیت کوین “تولیدی” ای، در شبکه تراکنش های بلاک چین، تایید تراکنش نمیشه!!!
چون ماهیت این شبکه بلاک چین طوریه که این اجازه را نمیده!!! میلیون ها کاربر و ماینر به عنوان ناظر دارن تمام تراکنش ها رو میبینند… و فقط تراکنش هایی را تایید میکنند که بیت کوین ها واقعی و “استخراج” شده باشند… برای همینه که همیشه میبینیم نرم افزار، وظیفه خودشو انجام داده و بیت کوینشو تولید کرده.. اما در مرحله انتقال به کیف پول، چیزی منتقل نمیشه!!!???
در واقع اصلا چیزی وجود نداره که بخواد تایید بشه و منتقل بشه به کیف پول!
استخراج بیت کوین در دنیا فقط دو راه داره : ۱: توسط دستگاه های ماین اختصاصی ۲: توسط افزونه هایی که خود سر شبکه های ماینرها ایجاد کردند برای کاربران مثل کریپتوتب
( البته ناگفته نماند که کریپتو تب بیت کوین استخراج نمی کند. بلکه سایر ارزهای دیجیتال که سختی شبکه پایین تر دارند را استخراج کرده و درآمد کاربران را به بیت کوین پرداخت می کند.)
در این قسمت چند تا از مواردی که نشان دهنده کلاهبردار ( اسکم بودن ) سایتها است را معرفی می کنیم :
۱- نداشتن اطلاعات در مورد شرکت یا تیم طراحی کننده و همچنین عدم اطلاعات تماس ( شماره تلفن ، آدرس و . . . ) در صفحه اصلی سایت یا قسمت تماس با ما. معمولا چنین سایتهایی در قسمت whois دامنه هم اطلاعات درست و مشخصی ندارند.
۲- عدم داشتن سابقه بیش از یک سال ( البته این دلیلی بر مشکل دار بودن سایتهای تازه تاسیس نیست بلکه باید در مورد آنها تحقیق بیشتری نمود )
معمولا سایتهای کلاهبردار کمتر از یک سال یا حتی کمتر از چند ماه بیشتر دوام نمی آورند !
۳- عدم پرداختی های منظم یا بهانه تراشی های بی مورد برای پرداخت نکردن درآمد کاربران ( مثلا مبلغ درآمد شما به سقف برداشت رسیده. یک شرط جدید برای برداشت به شما اعلام می کنه ! برای نمونه باید ۲۰ نفر زیرمجموعه بگیری )
۴- شفاف و مشخص نبودن پلنهای درآمدی
۵- سقف برداشتی بسیار بالا ( معمولا سایتهایی که پرداختی واقعی دارند سقف برداشتی بین ۱۰ هزار تا ۱۰۰ هزار ساتوشی دارند. ) اگر دیدید سایتی سقف برداشتی بالایی مثلا ۵۰۰ هزار ساتوشی داشت باید به آن شک کنید.
مثلا سایت lootbits.io هرچند که نیاز به سرمایه گذاری ندارد ولی حداقل مبلغ برداشت در آن حدود ۰٫۰۴۹ بیت کوین است که خیلی مبلغ بالایی بوده و بر فرض اینکه lootbits این مبلغ را پرداخت نماید اکثر افراد نمی توانند به این سقف درآمدی برسند. lootbits اسکم می باشد و ارزش وقت گذاشتن ندارد.
صندوق جایزه ها در لوت بیتز در ابتدا مبالغ بالایی جایزه می دهد ولی به مرور اکثر صندوقهای جایزه پوچ می شود به نحوی که اجازه رسیدن به مبلغ برداشتی را به کاربر نمیدهد.
۶- مبالغ پرداختی بالا برای کلیک کردن یا انجام فعالیتهای ساده . سایتهایی که معمولا پرداختی واقعی دارند به ازای فعالیتهای ساده ای مثل کلیک کردن یا claim زدن مبالغی بین چند صدم تا چند هزارم دلار پرداخت می نمایند. یا بین ۱۰ تا ۱۰۰ ساتوشی . اگر مشاهده کردید سایتی به ازای هر کلیک یک دلار یا حتی یک دهم دلار پرداخت کرد به احتمال زیاد اسکم است. ( مانند سایت lootbits )
۷- پرداخت مبالغ پورسانت صرفا به ازای گرفتن زیرمجموعه
۸- پرداخت مبالغ سود بالا و نامتعارف ( مثلا سود ۱۰۰درصد ماهیانه ! ) در سایتهای سرمایه گذاری
۹- درخواست واریز پول برای برداشت مبلغ درآمدی !
تذکر : معمولا برای تراکنشهای بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال مبالغ کمی کارمزد دریافت می شود که این کارمزد از همان مبلغ درآمدی باید کسر گردد.
۱۰- در صفحه اصلی سایت قول مبالغ بالا و غیر منطقی به کاربران سایت داده میشود مثلا ۱۰۰۰۰ دلار و…
۱۱- بخش آخرین پرداختی ها دارای رقم های نامناسب یا غیر قابل باوری هست.
۱۲- در بخش سوابق پرداخت تاریخ درخواست شما ظاهر نمیشود.
۱۳- سایت فاقد بخش مستندات پرداخت یا Payment Proof میباشد یا اینکه در این بخش کمتر کسی پیدا میشود که با یک اسکرین شات از تصویر پرداختش پرداخت سایت را به اثبات برساند.
۱۴- کاربران قبل از دریافت کردن درآمد یا سرمایه خود بایستی ابتدا سرمایه گذاری کنند یا به عبارت دیگر پرداخت سایت منوط به سرمایه گذاری در سایت است.
۱۵- در بخش T.O.S یا قوانین سرویس دهی سایت، پرداخت سایت فوری عنوان شده باشد ولی در عمل پرداخت فوری نباشد. یا در حالتیکه بعد از یک مدت کوتاه بخش قوانین تغییر کند و عدم فوری بودن پرداخت ها در آن آمده باشد. به خصوص این موضوع در سایت های جدید بسیار شک بر انگیز میباشد.
۱۶- در بخش قوانین موارد مضحک یا مسخره دیده شود.
۱۷- در بخش قوانین موضوعاتی نظیر این موضوع دیده شود: ” ما مجاز هستیم که حسابت را ببندیم هر زمان و بدون هیچ دلیلی و بدون هیچ اخطار قبلی ” به خصوص کلمه بدون هیچ دلیلی بسیار شک بر انگیز است.
۱۸- سایتهایی که به صورت غیر منطقی بیت کوین میدن . مثلا وبسایت cpuwin.com به صورت اتوماتیک هر ۲ دقیقه ۲۵۰ ساتوشی پرداخت می کنه ! یعنی در ۲۴ ساعت ۱۸۰۰۰ ساتوشی !!! باید فقط پنجره مرورگر باز باشد و نشان میده که به اصطلاح داره بیت کوین ماین می کنه ولی در واقع هیچ ماینینگ ی در کار نیست ! این سایت فقط داره از طریق تبلیغات گوگل ( کلیکهایی که کاربران روی این تبلیغات می کنند ) درآمد کسب می کنه !
ترفندها و سایتهای اسکم بسیار زیاد هستند. به هر حال بعضی موارد با عقل و منطق جور در نمیاد و اگه یک کم فکر کنیم متوجه می شیم ترفندهایی که سایتهای کلاهبردار می زنند معمولا سعی می کنند حس طمع افراد را برانگیخته کنند!
یکی از روشهای چک کردن معتبر بودن سایتهای کلیکی و کسب درآمد ، استفاده از وبسایتnetbusinessrating.comمی باشد. این سایت باید با v*p*n باز شود.
آدرس و یا url سایتی که میخواهید از درجه اعتبار آن آگاه شوید در کادر مربوطه در سایت زیر تایپ یا کپی کنید، این وبسایت ژاپنی کار تحقیق را انجام خواهد داد و چند لحظه بعد به شما پاسخ می دهد که آدرس استعلامی معتبر است یا خیر. البته برای سایتهای جدید زیاد جواب نمی دهد.همچنین اطلاعات صاحب سایت و دامنه را نمایش می دهد. در سایتهای اسکم یا کلاهبردار معمولا اطلاعات صاحب دامنه مخفی هستند . این سایت نیز باید با v*p*n باز شود.